Forløs dit potentiale

MENTALTRÆNING & COACHING

ENKELT SESSION (60 min.)


Er det en konkret udfordring som ikke kræver forløb. Så er der også mulighed for at få samtaler enkeltvis. Ofte så er 3 samtaler nok, til at komme vidre.

Ønsker du at jeg laver en mentaltræning fil specifikt til dig, så bruger vi en session på dette.


Mange overvurdere hvor meget man kan ændre på 14 dage, og undervurdere hvad man kan opnå på 6 mdr.


Enkelt session:

                                                         1.250,- kr inkl. moms

            

MENTAL SUNDHED

-Forløs dit fulde potentiale for få det liv du drømmer om. Har du en udfordring, en dianogse eller andet du  synes det er svært, så kan du ved hjælp af coaching og mentaltræning lære at håndtere det så den ikke fylder så meget i hverdagen.


Personlig coaching og mentaltræning er individuelle samtaleforløb, som sætter dig i stand til at håndtere både aktuelle udfordringer og giver dig styrken til at træffe nye valg.


Ved hjælp af coaching kan du få de værktøjer og den hjælp, du har brug for til at overvinde de udfordringer, du slås med i hverdagen. Samtidig lærer coaching dig oftest også at låse op for at opnå dit fulde potentiale 


Der findes ikke to identiske coachingforløb. Ethvert coachingforløb er tilpasset den enkeltes personlighed og behov. Forløbet er rettet mod de specifikke områder, hvor du gerne vil forbedre egne præstationer og effektivitet. 

Coaching handler om at bringe det bedste frem i dig ved at finde dine styrker og kompetencer. Fomålet er dermed at få din indre viljestyrke og power frem, så du selv kan lægge en plan for din egen udvikling


Hvis vi gør brug af mentltræning, så er mentaltræningsdelen er ikke indstræket til afsløbningsøvelser. Men en træniningform hvor vi arbejder bevidst med handlemønstre, overbevisninger og det er er afledt af dette gennem en kombination af coaching og metaltræning.

 

Fortæl mig, hvad du gerne vil forandre – så skal jeg fortælle dig, hvordan kan hjælpe dig.PRIS PÅ FORLØB

6 mdr. FORLØB


Forløb over 6 månder hvor der er ubegrænset coaching og mentaltræning. Vi arbejder rolig og sikkert mod din ønsket tilstand, du får støtten hele vejen igennem. Typisk har vi én session om ugen, nogle har brug for to i en periode. 

Her skal du ikke bekymere dig om andet end din udvikling.


Mange overvurdere hvor meget man kan ændre på 14 dage, og undervurdere hvad man kan opnå på 6 mdr.


Ubegrænset coachingsamtaler:

                                                         15.000,- kr inkl. moms