Forløs dit potentiale

MENTALTRÆNING & COACHING

Forløs dit potentiale som leder

-For dig der er ambitiøs, og gerne vil udvikle dig så du kan præstere på dit højeste niveau.


Alle der har dyrket konkurencesport kender til det, at være nervøs, have svært ved at styre forventningspresset og handle i overensstemmelse med sine værdier i hverdagen. Ens træner vil selvfølgelig en det bedste, men ofte er de specilister i teknik og taktik. Med et forløb hos mig får du én der har 100% fokus på dig og det du ønsker forbedret. Du kan vende dine tanker og følelser omkring dig selv, konkurenter, træner, kæreste og forældre uden du skal forsvare det i en kompetativ hverdag.


Mine forløb er skræddersyet efter netop de behov, som den enkelte udøver har - der findes nemlig ingen standardløsning til mentaltræning. Alle er individer, og det er ikke sikkert, at det, der virker for en, også virker for anden. I forløbet arbejde vi også med forståelsen af sig selv og de mekanismere der har indflydelses på præstationerne. 

Ved hjælp af coaching kan du få de værktøjer og den hjælp, du har brug for til at overvinde de udfordringer, du slås med i hverdagen. Samtidig lærer coaching dig oftest også at låse op for at opnå dit fulde potentiale 


Mentaltræningsdelen er ikke indstræket til afslapningsøvelser, men en træniningform hvor vi arbejder bevidst med handlemønstre, overbevisninger og det er er afledt af dette gennem en kombination af coaching og metaltræning.

Med mentaltræning lærer du at håndtere pres, frygt og nervøsitet. Du lærer at toppræstere, selv om du har negative tanker, lav selvtilled og oplever forstyrelser.


Hvis du vil være den bedste, skal du overvinde dine indre og ydre modstandere.

I mentaltræning vil der kunne indgå øvelser hvor du skal lytte til lydfiler jeg har indtalt. Dette for, at arbejde med din underbevidsthed, så du den vej igennem agere som du ønsker. 

 

Fortæl mig, hvad du gerne vil forandre – så skal jeg fortælle dig, hvordan mentaltræning og coaching kan hjælpe dig.


Grundet min baggrund i elitemiljøet, så har jeg en del sportsfolk som har forløb hos mig. Du vælger hvad omverden skal vide om vores arbejde, det er muligt med 100% diskrisition. 

Pt. arbejder jeg med atleter og trænere indenfor Tennis, Golf, Håndbold, Fodbold, Svømning og Cykling.  Nogle af atleterne er på højeste internaltionale niveau, andre er unge atleter der konkurrere nationalt og internationalt og nogle er atleter der gerne vil så gode som muligt. 


Der findes ikke to identiske coachingforløb. Ethvert forløb er tilpasset den enkeltes personlighed og behov. Forløbet er rettet mod de specifikke områder, hvor du gerne vil forbedre egne præstationer og effektivitet. 


Jeg er overbevidst om, der ikke findes quickfix og hurtigere løsning til, at opnå den optimale præstation. Derfor har jeg valgt kun, at have atleter i længere forløb. 


Tag kontakt og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med at opnå dine drømme.


EKSEMPLER PÅ FORLØB

SØLV FORLØB


Forløb over ca. 2 mdr. :

  • 5 samtaler
  • Personlig mentaltræningfil
  •  Redskaber til brug i træning og konkurence
  • Løbende feedback og idalog

 

              Pris for forløb: kr. 2.950,-

            

GULD FORLØB


Forløb over 12 mdr. :

  • Fri konsulationer, både online og fysisk på mine kontore. 
  • Observationer i konkurence og træning
  • 24/7 kontakt mulighed
  • Ubegrænset Personlige mentaltræningsfiler
  •  Redskaber til brug i træning og konkurence
  • Løbende feedback og dialog


              Pris for forløb: kr. 15.000,-

EXCITUTIVE FORLØB


Forløb for 12 mdr. af gangen. Omfang aftales individuelt, oftes foregår det på din virksomhed eller ii nærheden. indgår flere observationer af mø.  Samt deltagelse i træningslejre og stævner.