International Certificeret Coach og Mentaltræner

Uddannelse


International certificeret ICI Coach

ICI certificeret Neuropsykologisk Coach

International Certificeret EMP Neuro Trainer


PD Diplomuddannelse i ledelse

Lærer / Bachelor in Education

PD i erhverspædagogik


Dansk Håndbold Forbunds Diplom-/Elitetræneruddannelse 

Elitetræner Uddannet fra Danmarks Trænerskole i Aalborg under Team Danmark og Danmarks Idrærtsforbund. (Eksistere ikke længere)


Uddannet havkajakinstruktør

Uddannet skiinstruktør


HVEM ER JEG?


Jeg arbejder fokuseret og målrettet med udvikling af mennesker og organistationer ud fra den enkeltes ståsted. Jeg arbejder udfra en tease om, at en bevisthed omkring den enkeltes motivation, resurssourcer, og værdier skaber den bedste trivsel og dermed størreste værdi både for den enkelte og vedkommendes organisationen.


Jeg arbejder med voksne og unge både i erhvervslivet, på skoler og i sportensverden både professionelt og i talentmiljøer. Med 25 års erfaring i arbejde med mennesker der skal præstere i high performance miljøer, så er rygsækken fyldt med erfaring der giver dig den sparring og ro der skal tll at du nå dine mål.


Jeg tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, det skal være dit projekt. Din ønske om forandring skal være oprigtigt.

 

De sidste 25 år har jeg har arbejdet professionelt med mennesker der skulle præstere og udvikle sig under pres. Jeg kender reaktionsmøstrerne indfra fra mine forskellige job, primært som træner og leder i elitesport og undervisningssektoren. Jeg har de tidligere været tilnyttet klubber og forbund som SønderjyskE Herrehåndbold, Aalborg, Kolding IF, samt Dansk Håndbold Forbund og Jysk Håndbold Forbund. Efterskoler, og ungdomsuddannelser har også været en del har min portofoile. Det giver mig et stort perspektiv på de mange retninger et liv kan udfolde sig i.


At være mentaltræner og coach er ikke beskyttet titeler og derfor kan alle kalde sig det og udøve mentaltræning og coaching, eller for den sags skyld etablere en coachinguddannelse. På ICI international finder du coaches der er certificeret fra en internationalt anderkendte uddannelsesorganisation, som jeg samarbejder med pga. deres høje kvalitet og bekendelse til de internationale standarder for etik, mål og professionalisme. Se min side på ICI International, Link.

Mine mange års erfaring med mental træning og coaching i high performance miljøer har givet mig redskaberne til at hjælpe netop dig.

Mentaltræning og coaching er nyttige værktøjer til enhver, der sætter sig ambitiøse mål og går målrettet efter dem.